ASEMGES, emplaçada a la localitat de Palafrugell, va tenir els seus inicis a l’any 1989 com a Gestoria Xicoira. Constituïda per Marià Júdez Pi i l’anterior titular de la gestoria, que en l’actualitat està jubilada, actualment ell n’és gerent i titular.

L’estructura empresarial inicial provenia de l’esmentada gestoria i s’ha anat modificant i creixent d’acord amb les necessitats dels clients. Actualment l’empresa està integrada per vint persones, distribuïdes entre les oficines de Palafrugell i La Bisbal d’Empordà.

ASEMGES està col·legiada al Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, a la patronal PIMEC (Micro, Petites i Mitjanes Empreses de Catalunya) i Marià Júdez, a títol personal, al Col·legi d’Economistes de Catalunya, membre del REAF (Registre d’Economistes i Assessors Fiscals) i del REFOR (Registre d’Experts en Economia Forenses). Els Gestors Administratius són, doncs, experts en la gestió integral i l’assessorament tant a particulars com a empreses en tots els àmbits de l’administració i compten amb una formació complementària a la seva llicenciatura de Dret, Econòmiques, Ciències Polítiques o Empresarials.

La principal activitat d’ASEMGES se centra en la prestació de serveis d’assessorament global financer, comptable, fiscal i d’inversions, així com actuacions pròpies de la gestió i organització d’empreses; tant a particulars, com a empreses. A més, en els àmbits en què per l’especialització requerida fa falta, busca suport amb col·laboradors professionals.

La clientela és molt diversificada i ben compensada ja que en estar en una població com Palafrugell, ens trobem amb els clients de tota la vida, així com amb empreses de primera línia a nivell provincial, català i nacional.

La filosofia de treball d’ASEMGES es basa en el rigor, la confidencialitat i l’ètica dels nostres professionals que combinades amb el propòsit de servei i atenció al client, porten com a conseqüència la identificació total entre els serveis que oferim i les necessitats dels nostres clients i com a finalitat, la d’aconseguir tota la seva satisfacció i fidelitat.

C. dels Valls, 20 – Palafrugell

Av. de les Voltes, 23 – La Bisbal